Solve invisible recaptchaV2 with CapMonster using SiteKey

Maddo7

Пользователь
Регистрация
09.05.2015
Сообщения
59
Благодарностей
2
Баллы
8
How is it possible to solve invisible recaptchaV2 via SiteKey using CapMonster?

I think it would be needed to solve the captcha beforehand and then replace replace the result call to the recaptcha API with the result of CapMonster.

Is there a guide on this?

I want to disable images for faster project execution so I cannot solve the recaptcha via the inTab method if it pops up.
 

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
Greetings ... I'm testing and the capmonster doesn't solve the captcha. What is the reason for this? I always receive this message: ERROR_CAPTCHA_UNSOLVABLE
 

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1

Вложения

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113
I send it like this from C# language

[/URL]

The request is taken by capmonster but is not processed.


I attach the capmonster configuration captures
You should switch Method of solving recaptcha to Chrome and enable Show browser in recaptcha addon settings.
Also, what website do you solve captcha on? Are you sure this is recaptcha2 invisible, not recaptcha3?
 

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
Solving recaptcha to Chrome?

But I am working from C # language. Never mind?

I am working with Netflix. They use recaptcha2 invisible.
 

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
I already tested the configuration, but it doesn't work for me either, look:
 

Вложения

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
That option is already active. Look:

The same thing continues.
 

Вложения

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
Brother I made the modification for recaptcha v3. I keep getting the same result.
I really don't understand what happens.
 

Вложения

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
Sorry brother, I couldn't get you to solve any captcha. I do not know what I'm doing wrong.
 

Вложения

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1
Sorry brother, but look again at the images to see if you see something wrong.

I am doing everything to the letter and I achieve nothing.
 

Вложения

VladZen

Administrator
Команда форума
Регистрация
05.11.2014
Сообщения
16 171
Благодарностей
3 954
Баллы
113

hdcr1985

Новичок
Регистрация
09.02.2020
Сообщения
11
Благодарностей
0
Баллы
1

Вложения

Кто просматривает тему: (Всего: 1, Пользователи: 0, Гости: 1)