how use content from http GET request?

info2000

Client
Регистрация
12.02.2012
Сообщения
42
Благодарностей
1
Баллы
8
Hi, how can "use" the content retrieve using action http GET?
Use mean "show" or "run" the html code into an active tab
Thanks
 

qzen4i

Client
Регистрация
01.05.2014
Сообщения
1 403
Благодарностей
312
Баллы
83

qzen4i

Client
Регистрация
01.05.2014
Сообщения
1 403
Благодарностей
312
Баллы
83

shabbysquire

Client
Регистрация
25.11.2012
Сообщения
544
Благодарностей
26
Баллы
28
Maybe he means on the fly, or while ZP is running?
 

shabbysquire

Client
Регистрация
25.11.2012
Сообщения
544
Благодарностей
26
Баллы
28
I use to enable it during debugging, to ensure everything was ok. Then disable it.
 

Кто просматривает тему: (Всего: 1, Пользователи: 0, Гости: 1)