Recaptcha with Capmonster

Discussion in 'Questions' started by lokiys, Mar 20, 2017 at 2:32 PM.

  1. lokiys

    lokiys Moderator

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,999
    Likes Received:
    641
    Hi. Does Capmonster works with Recapcha 2 ? http://zennolab.com/wiki/en:addons:capmonster:rc2

    I have updated my Capmonster to latest version and trying it on Recaptcha demo page and on other pages.
    In one other page it clicks time to time on verify but not on any picture, on Recaptcha demo page it clicks on images but never got any success with this also.

    Looking for some help there.

    Thanks
     
  2. VladZen

    VladZen Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    6,863
    Likes Received:
    1,502
    Just checked and it worked properly... What ZP version do you use to run snippet?
    ReCaptcha2_new.png
     

    Attached Files:

  3. lokiys

    lokiys Moderator

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,999
    Likes Received:
    641
    [​IMG] and there were clicked 3 other wrong squares after screenshot has been taken.

    I use all newest versions of everything.
     
  4. VladZen

    VladZen Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    6,863
    Likes Received:
    1,502
    Yes, there may be such mistakes. Reconition rate is not 100%. We will be working on the module to improve.
     
  5. lokiys

    lokiys Moderator

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,999
    Likes Received:
    641
    As I see there is 55% recognation rate, but in all my tries I have never got right answers. I do not use any suspicious proxies or something, I use clean my direct IP.

    For example with click on all squares with street signs From like 20 times it never clicked all squares, maybe 30% of all what should be clicked.

    Once where all mountains should be clicked, in first try it clicked all rivers...

    And the worst thing of all that is that I have suggested to my customer to buy Capmonster for Recaptcha solving and now I have to tell him it works very bad or does not at all... :(
     
  6. VladZen

    VladZen Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    6,863
    Likes Received:
    1,502
    I'll forward your feedback to our developers. so that they could improve the module. CapMonster still can solve audio version of recaptcha.
     
  7. lokiys

    lokiys Moderator

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,999
    Likes Received:
    641
    Thanks for suggestion but it seems this method is totally overused and there is no way to get it working in normal way.
    My clean IP shows Your IP was banned! When trying to use audio version. :(
     

Пользователи просматривающие тему (Пользователей: 0, Гостей: 0)